

Paštetas su morkomis ir bulvėmis
Sudėtis: Šviežiai paruošti vabzdžiai (58 %), morkos (6 %), bulvės (6 %), žirnių baltymai (3 %), alaus mielės (1,5 %), mineralai (0,2 %), mielės kaip prebiotinio MOS šaltinis (0,09 %), cikorijų miltai kaip prebiotiko FOS šaltinis (0,09 %).
Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 10%, žali riebalai 6%, žalia ląsteliena 1,75%, žali pelenai 2%, drėgmė 75 %. Energetinė vertė: 105 kcal/100 g.
Maistiniai priedai (kg): Vitaminas A 3300 IU, vitainas D3 275 IU, cinkas 27,5 mg, geležis 13,2 mg, manganas 2,2 mg, varis 1,3 mg.

Paštetas su morkomis ir bulvėmis
Sudėtis: Šviežiai paruošti vabzdžiai (58 %), daržovių sultinys, obuoliai (6 %), pastarnokai (6 %), žirnių baltymai (3 %), alaus mielės (1,5 %), mineralai (0,2 %), mielės kaip prebiotinio MOS šaltinis (0,09 %), cikorijų miltai kaip prebiotiko FOS šaltinis (0,09 %).
Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 10%, žali riebalai 5%, žalia ląsteliena 2%, žali pelenai 2%, drėgmė 74 %. Energetinė vertė: 102,6 kcal/100 g.
Maistiniai priedai (kg): Vitaminas A 3300 IU, vitainas D3 275 IU, cinkas 27,5 mg, geležis 13,2 mg, manganas 2,2 mg, varis 1,3 mg.